Prodental RX, här berättar vi mer om tandblekning

Prodental RX, här berättar vi mer om tandblekning Så bleker du med Prodental Rx

Man ska ha friska tänder när man gör en tandblekningsbehandling. "För bäst resultat är det bra att ta bort eventuell plack från tänderna och för att maximera effekten av behandlingen rekommenderar jag att man undviker färgstark mat, kaffe, vin och tobak" säger Inge Schmidt.

 

Efter viss tid kanske man vill göra en touch up om man brukar tobak eller på annat sätt missfärgar tänderna. Detta är dock inget problem då man kan upprepa  behandlingen med Swiss Lux tandblekningsremsor någon gång i månaden efter behandlingen, eller upprepa med gel och skenor om du har gel kvar. Det kanske då endast krävs en timme någon gång per år för att få tillbaka de kritvita tänderna man hade efter behandlingen.


"Gelen avlägsnar effektivt de ämnen som gett upphov till missfärgningen och redan efter en vecka ska du ha märkbart vitare tänder", säger Inge Schmidt, Tandvårdsspecialist.

Prodental RX, här berättar vi mer om tandblekning
Prodental RX, här berättar vi mer om tandblekning SOM DU BEHÖVER VETA OM TANDBLEKNING
LADDA NER IDAG OCH FÅ 100 kr ATT HANDLA FÖR
Read more about the magazine
Prodental RX, här berättar vi mer om tandblekning Specialisten förklarar

Tidigare gjordes detta hos en tandläkare och tog både tid och kostade mycket pengar. Nu kan man köpa tandblekningskit och bleka tänderna hemma, något som har blivit mycket populärt de senaste åren. I kittet ingår formbara skenor av plast samt en tandblekningsgel. Båda går att köpa separat om man vill ha påfyllning eller en extra skena. Swiss Lux Prodental Rx är framtagen i Schweiz av tandläkare.

 

"Behandlingen kommer att göra så att du upprätthåller en god munhygien eftersom gelen inte bara tar bort missfärgningar utan också avlägsnar skadliga bakterier", säger Inge Schmidt.

 

Prodental RX, här berättar vi mer om tandblekning Hemligheten med vår tandblekning

Tidigare innehöll tandblekningsprodukter peroxider som är skadligt för emalj och tandkött. "Det skapade ilningar i tänderna och cellförändringar i tandköttet. Med den nya skonsamma tandblekningsgelen från Swiss Lux behöver man inte längre vara orolig för att blekningen påverkar tänderna negativt då de är 100 % peroxidfria", säger Inge Schmidt. Skulle du ha känsliga tänder och känna av ilningar kan du motverka det med en tandkräm med hög fluorhalt.

 

Prodental RX, här berättar vi mer om tandblekning Leendet tillbaka - Så fick jag vita tänder

“Jag började med att ringa deras kundtjänst eftersom jag var lite orolig hur man skulle  gå tillväga med deras tandbleking, faktum är att det var min man som hade fått nys om det från hans dotter som var väldigt nöjd.

 

Efter beställningen så  fick jag hem paketet och hör och häpna så lyckades jag på första försöket att forma skenorna snabbt. Dock så lyckades jag trycka ut på tok för mycket gel så jag fick ringa kundtänsten igen, de skickad ut nytt till mig gratis så det var snällt. Jag gjorde iallafall behandlingen som jag skulle och helt otroligt så lyckades jag bli av med missfärgningarna efter 30 år av rökning. detta trodde jag aldig. Tack för detta” säger Gunvor 69

 

Allt du behöver veta om tandblekningen!

Prodental Rx är en komplett tandblekning. Detta är den traditionella metoden som har funnits sedan man började bleka tänderna hos tandläkaren. Den enda skillnaden mot den versionen som utförs på kliniken är att här formar man skenan själv medans på kliniken formar tandläkaren skenan. Resultatet blir detsamma, dock kan tiden det tar för att uppnå samma resultat ta något dag extra, men det beror på att tandläkaren skena sitter lite tightare och därmed blir lite mer effektiv. Detta är dock för att den görs för hand. Skillnaden i pris är enorm eftersom tandläkaren tar runt 3000kr medans Prodental Rx kostar långt mycket mindre. Båda varianterna fungerar likadant och gelen är densamma. Prodental Rx gel är peroxidfri och CE märkt.

BESTÄLL Prodental Rx Tandblekning IDAG

Var skall vi skicka din produkt?
Anvand rabattkod
Anvand
Prodental RX, här berättar vi mer om tandblekning
595 kr 1195 kr
Hur vill du betala?
Totalsumma: 595 kr
Genom att beställa godkänner du villkoren.

Köptes just nu:

+

,