Kontakta Swiss Lux

Visste du att du har garanti på allt du handlar? Och att frakten just nu är helt gratis? Här hittar du svaren på våra allra vanligaste frågor!

ÖPPETTIDER
Mån-Fre 09:00 -17.00

HÖR AV DIG TILL OSS!

 • ÖPPETTIDER

  Mån-Fre 09:00 -17.00

 • Telefon

  08 - 559 223 23

 • E-postadress

  info@swisslux.se

 • Vår adress i Stockholm

  Swiss Lux Birger Jarlsgatan 39 111 73 Stockholm

 • Byta eller skicka tillbaka? Inga problem!

  Gå till byte & retur

TOPP 5 FRÅGOR & SVAR

Garanti på produkterna! Är det sant?

Ja! Vårt sortiment är resultatet av bevisat verkningskraftiga ingredienser. Hos oss på Swiss Lux finns ingen tvekan - våra produkter är helt fantastiska! Vi vet att våra kunder blir nöjda, det ser vi gång på gång genom de mail, telefonsamtal och till och med efter-bilder som vi får dagligen. Lycklig kunder är en självklarhet, annars är vi fel ute! Därför kan vi med stolthet erbjuda garanti på varenda en av våra produkter. Fick du inte det resultat du förväntar dig av Triphala Diet? Inga problem, du får reklamera. Blev tänderna inte tillräckligt vita? Vi skickar en till tandblekning! Det är vad vi kallar schyst företagande, och det är vad Swiss Lux handlar om. Välkommen till oss!

Vad är Swiss Lux egentligen?

Hos oss hittar du bara produkter som vi utvecklat från scratch. Swiss Lux har faktiskt sin bakgrund i världens mest framstående land för kosmetika och estetik - nämligen Schweiz. Kunskap är vad som ligger bakom precis allt som du hittar i vårt sortiment.

Va? Är frakten gratis?

Ja det är den! Just nu skickas din beställning helt gratis & är framme hos dig på 3-4 dagar! Har du superbråttom? För 49 kronor skickar vi paketet express!

När får jag mina grejer?

Väljer du standard? Då har du paketet inom 3-4 dagar & är just nu standard helt gratis! För 49 kronor skickar vi express på 1-2 dagar!

Tänk om jag vill byta?

Att byta produkt är busenkelt. Hör av dig till oss inom 14 dagar via chatt, maila info@swisslux.se eller ring 08 - 502 22 33 19 så får du instruktioner för hur du ska gå tillväga.

Hör av dig!

00

Köptes just nu:

+

,