Triphala Diet
  • Långsiktig viktminskning.
  • Naturliga ingredienser.
  • Förbättrar förbränning & matsmältning.
Så fungerar det | Expertens ord

Uppnå långsiktig viktminskning med Triphala Diet. Varför fungerar det? De tre frukterna som utgör basen i triphala har använts inom ayurvedisk mecidin i flera sekler och produktens naturliga formula är dessutom rik på antioxidanter! Triphala Diet detoxar dina inre organ, förbättrar din förbränning och din matsmältning.

Ny kund erbjudande
199kr 399kr
2mnd forbrukning
Delbetala med klarna från 29 kr / månad
  • I LAGER
  • FRI FRAKT
  • SKICKAS IDAG VID BESTÄLLNING INNAN KL 15:00
GRATIS PÅFYLLNADSSERVICE - Som kund har du gratis påfyllnadsservice. Vi skickar fraktfritt hem en ny försändelse när den befintliga är slut. Du kan pausa eller stoppa när som helst. Ingen bindningstid.
Triphala Diet - Öka din förbrättning naturligt Mattias förändrade sitt liv och rasade i vikt med hjälp av Triphala Diet

Mattias 43 var som många andra missnöjd med sin kropp och kände sig dessutom ofta trött och hängig. Mattias var överviktig men bestämde sig en dag för att göra slag i saken och ändra sin livsstil. Efter att ha fått Triphala Diet rekommenderat sig av en kompis och efter att ha läst på en del om detta naturliga kosttillskott, så satte Mattias igång.

 

”Jag beställde min första Triphala Diet –burk med tabletter och så fort de kom hem så började jag att träna regelbundet, äta bättre, och komplettera med Triphala Diet. Jag kände redan efter den första veckan att jag började må bättre och blev även piggare. Några veckor ytterligare och jag kände tydliga resultat på fettförbränningen och hela min hälsa i sig. Det var en härlig känsla!”.

 

Efter att Mattias hade upptäckt hur snabbt och enkelt han kom igång med sitt nya liv så blev han själv driven att fortsätta träna och äta rätt. Triphala Diet från Swisslux var en viktig komponent i hela dieten som gjorde att Mattias kände sig extra stark och där resultaten i att gå ner i vikt snabbt blev glädjande.

 

”Varje dag tog jag en eller två tabletter av Triphala Diet i samband med träning och bra mat. Det kändes som en naturlig boost i hela min målsättning att ta Triphala Diet. Det gjorde att jag mådde på topp genom att hjälpa till att stärka mitt immunförsvar och påskynda fettförbränningen så att jag själv kunde prestera på topp. Jag blev en mycket lyckligare människa med mitt nya liv”.

 

Mycket av den positiva följder som Mattias berättar att han kände av och märkte på sin kropp genom att äta Triphala Diet från Swisslux, beror mycket på tre revolutionerande frukter. Dessa frukterna är Haritaki, Bibhitaki och Amalaki och de har använts som helt naturliga ingredienser i uråldrig indisk läkekonst sedan flera hundratals år tillbaka. Denna läkekonst är kanske mer känd som ayurvedisk medicin och dessa frukter kan alltså hjälpa till att öka fettförbränningen och få människor att långsiktigt gå ner i vikt på ett naturligt sätt. 

 

Eftersom Triphala Diet innehåller mängder av ingredienser som ger nyttiga och hälsosamma effekter på kroppen, bland annat antioxidanter som förbättrar immunförsvaret, så är de en mycket naturlig del i en regelbunden träning och nyttig kost i övrigt. För Mattias del så är det inget snack om vad Triphala Diet har gjort med hans liv.

 

”Tack vare Triphala Diet så har jag blivit en ny människa. Jag äter bättre, tränar bättre, sover bättre och är en mycket lyckligare människa än vad jag någonsin har varit. Och sen är jag också en mycket snyggare människa nu”, skrattar Mattias. 

Triphala Diet - Öka din förbrättning naturligt Regelbunden träning och naturliga kosttillskott ger en hälsosam viktminskning

Att träna regelbundet är det äldsta tricket och beviset i boken för att man kan uppnå en hälsosammare livsstil och samtidigt gå ner i vikt. Men för de flesta människor så kan man hjälpa till lite på traven. Genom naturliga och smarta kosttillskott kan man på ett säkert och långsiktigt sätt nå en optimal fettförbränning som hjälper dig till ett hälsosamt liv och att gå ner i vikt.

 

En sådan produkt är Swisslux Triphala Diet. Detta är en av de senaste kosttillskotten på marknaden i Sverige och det är en helt naturlig produkt som är byggd på en bas av tre mycket hälsosamma frukter. Dessa tre frukter har under flera hundra år använts inom medicin för att öka immunförsvaret, öka fettförbränningen och bidra till en naturlig och långsiktig viktminskning.

 

Att kombinera Triphala Diet med regelbunden träning och en näringsrik och nyttig kost så som grönsaker, frukter och proteinrik mat är ett av de bästa sätten att nå ett hälsosamt liv på idag. Triphala Diet tas i tablettform och bör tas dagligen och regelbundet för att nå maximal effekt. Med Swisslux påfyllnadsservice av Triphala Diet så behöver man dock inte oroa sig för att detta naturliga kosttillskott tar slut då du automatiskt kan få påfyllning så det passar dig.

Triphala Diet - Öka din förbrättning naturligt Viktminskning när den är som bäst och naturligast

Har du hört talas om ayurvedisk medicin? Om inte, så är det från början en uråldrig indisk läkekonst som under sekel nu har hjälp människor att leva och bibehålla ett hälsosammare liv. Tre frukter som använts flitigt inom ayurvedisk medicin är Haritaki, Amalaki och Bibhitaki. 

 

Haritaki kan bidra till viktminskning och har en detox-effekt på hela kroppen. Amalaki är väldigt rik på den essentiella C-vitaminen och förbättrar matsmältningen. Bibhitaki har också en detox-effekt på hela kroppen men anses även förbättra blodtrycket. Tar man alla dessa tre frukter och bygger ett kosttillskott med denna bas så får man produkten Triphala Diet från Swisslux.

 

Triphala Diet är alltså ett kosttilskott som hjälper dig gå ner i vikt, men den innehåller även antioxidanter och många andra mycket hälsosamma ingredienser som ökar fettförbränning och alltså hjälper dig att långsiktigt gå ner i vikt på ett helt naturligt sätt. Dessutom så kommer du med antioxidanterna att förstärka ditt immunförsvar. Produkten kommer i form av tabletter som ska tas regelbundet för maximal effekt. Efter att själva ha provat Triphala Diet kan vi skriva under på att detta är viktminskning när den är som allra bäst, och naturligast.

Triphala Diet - Öka din förbrättning naturligt Triphala Diet – Ett naturligt sätt att gå ner i vikt

Varje dag kämpar tiotusentals svenskar med att gå ner i vikt på en mängd olika sätt. Folk proppar sig fulla med kemikalier i olika typer av kosttillskott och hoppas på mirakelkurer som ska hjälpa dem rasa i vikt på nolltid. Faktum är att det enda naturliga och rimliga sättet att gå ner i vikt är låta kroppen uppnå en långsiktigt bra fettförbränning och ökad matsmältning.

 

Att röra på sig och träna är ett bra sätt att starta igång fettförbränningen och det är dessutom bevisat hälsosamt för kropp och hjärta att röra på sig med jämna mellanrum. Däremot är det många som upplever svårighet att bibehålla och förbättra sin fettförbränning och matsmältning och alltså inte lyckas med den viktminskning de är ute efter. 

 

Just av den här anledningen har Triphala Diet från Swisslux tagits fram; för att på ett naturligt och hälsosamt sätt bidra till viktminskning genom ökad och bibehållen fettförbränning. Triphala Diet innehåller en bas på tre naturliga frukter som under sekel använts inom ayurvedisk medicin. Den är dessutom rik på antioxidanter. Tillsammans resulterar Triphala Diet i ett naturligt sätt att gå ner i vikt, förbättra blodtryck och bidra till ett hälsosammare liv.

Live Shopping

Torsdag 27 Juli - 14:35

Triphala Diet - Öka din förbrättning naturligt

Kalle från Hudiksvall köpte precis:

Prodental RX
TANDBLEKNING

Så använder du Triphala Diet

Triphala Diet - Öka din förbrättning naturligt

Våra kunders omdömen

Vill du bli övertygad? Här hittar du de egna omdömena från kunder som testat!

Jag fick både Prodental Rx och Whitening Strips vilket jag önskat mig, gud vad det hjälpte! Jag har fått bort alla gula nyanser och tänderna är nu helt vita!

Fredrika, Juli 2015

Jag provade min flickväns ansiktsmask från er, skillnaden var grym. Mina kompisar köar på att få prova.

Fabian, Augusti 2015

Mina ögonfransar är så himla långa nu! TACK!

Linnea, Augusti 2015

Jag har inte acne men beställde ändå er mask eftersom jag sett skillnaden den kan göra på en kompis, och jag vill bara säga att jag fått så fin ton och lyster, så det ska jag fortsätta med.

Magdalena, Augusti 2015

Jag var lite skeptisk eftersom det tog lång tid för mig. Efter att jag blekt tänderna i tio dagar förändrades mitt leende helt, tänderna blev jättevita. Jag tror att jag ler 20 gånger extra om dagen bara för att jag är så stolt över mina fina tänder!

Hanna, Augusti 2015

Jag har aldrig tyckt om mina krokiga tänder vilket gjort att jag alltid ler med stängd mun. Nu när mina tänder är så vita har jag glömt bort min osäkerhet, jag ler stort hela tiden och det är för att jag blekte mina tänder.

Martin, Augusti 2015

Tack Swiss Lux för mina nya vita tänder. Riktigt bra produkt!

Tova, Augusti 2015

Jag och min storebror har använt era ”strips” och jag vill bara säga att det måste vara den bästa quick fixen man kan ge sina tänder!!

Elin, Augusti 2015

Tänderna blev så vita att mina kompisar säger att man blir bländad när jag ler!

Samir, Augusti 2015

Tänderna blev så vita att mina kompisar säger att man blir bländad när jag ler!

Samir, Augusti 2015
FLER OMDÖMEN

BESTÄLL Triphala Diet IDAG

Genom att bestalla godkanner du villkoren.

Köptes just nu:

+

,